Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Hannibal ante portas


O μεγαλοδημοσιογράφος υφίσται δίχως άλλο τη Νεοπτολέμειο τιμωρία….
Το δυσάρεστο όμως είναι ότι η Νέμεσις δεν θα αρκεστεί σε αυτό και θα είναι σκληρότερη επιφέροντας την πραγματική καταστροφή που ο ίδιος προκάλεσε στοχοποιώντας ανθρώπους που τον  βοήθησαν και τον ευεργέτησαν…. 
Δεν μιλάμε για την συγκέντρωση πλήθους δημοσιεύσεων σε έντυπο που εδώ και πολύ καιρό  δεν δικαιούται να το κάνει…



Έχουν συγκεντρωθεί πάνω από είκοσι εκδόσεις με προσκλήσεις ,δημοσιεύσεις, διαγωνισμούς και αποφάσεις που στην ουσία είναι άκυρες και εκθέτουν όχι μόνο τους υπαλλήλους που τις έστειλαν, αλλά πρωτίστως τον ιδιοκτήτη που παραπλάνησε τις υπηρεσίες δημοσιεύοντας πράξεις του δημοσίου και ακυρώνοντάς τες… Αυτό όμως είναι απλώς ένα ασήμαντο γεγονός μπροστά σε αυτά που πρόκειται να έρθουν … 
Μετά τον Αύγουστο οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες… 
Η τιμωρία πλέον δεν βαδίζει κουτσαίνοντας (pede poeda claoudo) αλλά γοργά και αποφασιστικά και οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να αναφωνήσουν  Hannibal ante portas ( ο Αννίβας είναι προ των πυλών), βγάζοντας μια κραυγή απόγνωσης για τον άμεσο πλέον κίνδυνο της πτώσης!

Υ.Γ. Επιπροσθέτως σε αυτή την περίπτωση ο τιμωρός θα βαδίσει κατευθείαν προς την αιώνια πόλη αξιοποιώντας τη νίκη και δεν θα κατευθυνθεί προς τη νότια Ιταλία δίνοντας την ευκαιρία ανασύνταξης των δυνάμεων του ηττημένου….