Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Απληροφόρητοι …οι συνάδελφοι

Βρε συ....πάλι σε καπελώσανε;

Βγήκαν οι… αυγουστιάτικες βάρδιες στην ΝΔ, καθώς όπως είχε διαμηνύσει ο Α. Σαμαράς, το κόμμα φέτος δεν θα κάνει διακοπές. 

Υπενθυμίζεται, πως κατόπιν εντολής του Μεσσήνιου αρχηγού τα γαλάζια στελέχη, χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, καθεμιά από τις οποίες θα… τρέχει το κόμμα για μία εβδομάδα μέσα στον Αύγουστο. 





Επικεφαλής των εν λόγω γκρουπ θα είναι: Για την πρώτη εβδομάδα, ο Π. Παναγιωτόπουλος, για την δεύτερη ο Σ. Δήμας, για την τρίτη ο Δ. Αβραμόπουλος και για την τέταρτη ο Α. Λυκουρέντζος. Τα εν λόγω στελέχη, θα ασκούν ουσιαστικά καθήκοντα προέδρου και στο πλαίσιο αυτό, θα βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναρτήθηκε από parapolitika.gr


 Σημείωση:
Όπως αντιλαμβάνεστε οι αθηναίοι συνάδελφοι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται κοντά στα κέντρα των αποφάσεων  είναι εντελώς απληροφόρητοι…
Δεν έχουν πάρει μυρουδιά ότι ναι μεν ο Αντώνης Σαμαράς πάει για ένα μήνα διακοπές, αλλά αφήνει στο πόδι του τον Κώστα Μαρκόπουλο…και γράφουν ανυπόστατες πληροφορίες περί Παναγιωτόπουλου, Δήμα, Αβραμόπουλου και Λυκουρέντζου….. Καταρχήν ο μεγαλοπρεπής, πορφυρογέννητος, ακατανίκητος και ατέρμων Kostas(!!!!!!!!!)  ολόκληρη την προαναφερθείσα τετράδα την τρώει για πρωινό σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ευβοϊκού blogspot