Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Με δύναμη από την Κηφισιά


Εξαιρετικές και με πολύ «δύναμη από την Κηφισιά» οι παραστάσεις του θεάτρου Χαλκίδας που συνεχίζονται στο κάστρο αύριο Κυριακή 31 Ιουλίου και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 9 το βράδυ… όσοι δεν πήγατε ακόμη…τρέξτε να προλάβετε γιατί από τις συνολικά πέντε  παραστάσεις απομένουν μόνο δύο (αύριο και μεθαύριο)…


Στον πολιτιστικό μαύρο ουρανό της πόλης αρχίζουν και πάλι να φέγγουν λίγα αστέρια…
Ένα από αυτά και το «θέατρο Χαλκίδας» που αναβίωσε χάρη στην πίστη, τις προσπάθειες και την υπομονή των ανθρώπων του κόντρα στο ρεύμα της υποκουλτούρας και της προσβολής του γούστου και της αισθητικής μας…. 
Είτε συμφωνούμε είτε όχι με κάποιους, δεν μπορεί να μην αναγνωρίζουμε στο θέατρο Χαλκίδας την προσήλωσή του στο στόχο της αναγέννησης της συλλογικής προσπάθειας και της παρουσίασης αξιόλογων παραστάσεων από ανθρώπους της πόλης μας που παράγουν πρωτογενή πολιτισμό.

Αφήστε από το χέρι το τηλεκοντρόλ και ανηφορίστε αύριο βράδυ προς το παλιό ενετικό Κάστρο  για να απολαύσετε μια δροσερή, αποκαλυπτική, ανατρεπτική θεατρική παράσταση….
Θα δείτε τέσσερις γυναίκες να εξομολογούνται τα πιο  απόκρυφά τους μυστικά, κάνοντας ένα ταξίδι στο όνειρο, στη φαντασία και γυρίζοντας πίσω ξανά και ξανά….
Μην το χάσετε….