Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ευκαιρία να το ξεκαθαρίσουν

 Πολύ σοβαρά είναι τα όσα κατήγγειλε στο Ράδιο Ιστιαία Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Βασίλης Δεμερτζής….Είπε ότι πίσω από το eviatop κρύβονται ο πρώην υπεύθυνος του γραφείου τύπου του πρώην βουλευτή Γιώργου Παπαγεωργίου, δηλαδή ο Σταμάτης Μαυρίκης, η πρώην συνεργάτιδα του βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου Στέλλα Φιλίππου και ο κ. Καρατζάς…. 





Και για την μεν κυρία Φιλίππου δεν υπάρχει κάτι μεμπτό εκτός του ότι θα μπορούσε να της «χρεώσει» κάποιος ότι λειτουργεί προς όφελος του κυρίου Μαρκόπουλου του οποίου υπήρξε επίσημος συνεργάτης(αλλά και αυτό δεν είναι κακό). 
Για τους δε κυρίους Μαυρίκη και Καρατζά δημιουργείται θέμα εφόσον πρόκειται για δημοτικούς υπαλλήλους…
Βεβαίως και για αυτούς το δυσάρεστο θα ήταν να βρίσκονται πίσω από μια κερδοσκοπική επιχείρηση και θα έπρεπε να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν διαφημιζόμενοι στο μπλοκ, εάν υπάρχουν παραστατικά πελατών, εάν τηρούνται βιβλία τρίτης κατηγορίας και στο όνομα ποιου…. 
Επειδή όμως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται στη θέση των δύο δημοτικών υπαλλήλων θα προκαλούσαμε  έρευνα για να ξεκαθαριστεί μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας (δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) ότι δεν στέλνονται κείμενα από υπολογιστές του δήμου, ή φωτογραφικό υλικό, εν ώρα εργασίας σε ιδιωτική επιχείρηση και εν προκειμένω στο εν λόγω blogspot… 
΄΄Έτσι θα ξεκαθαρίσουν οι ίδιοι τις θέσεις τους και μετά θα προσφύγουν και στη δικαιοσύνη εναντίον αυτού που τους κατηγόρησε ψευδώς ότι βρίσκονται πίσω από το eviatop… 
Νομίζω ότι οι κύριοι Μαυρίκης και Καρατζάς έχουν μια χρυσή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν μια και καλή ότι ουδεμία σχέση έχουν με όσα τους προσάπτουν….