Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Θεωρίες του Αποστόλου


Ανακοίνωση έβγαλε πάλι ο πρώην βουλευτής του Συνασπισμού και κατά την προσφιλή τακτική των τελευταίων (δεν μπορώ να υπολογίσω )χρόνων, τοποθετείται σε ένα μείζον θέμα που καίει τους Χαλκιδέους και είναι τα δημοτικά πάρκιγκ.. 
Φυσικά ρητορεύει και πάλι περί νομιμότητας και παρανομιών για να μας πληροφορήσει ότι.. «κάτι τρέχει στα γύφτικα»… 


Δυστυχώς εξακολουθεί να μπερδεύει τα ουσιαστικά με τα ανούσια και το διοικητήριο με τα πάρκιγκ αφήνοντας να εννοηθεί πως δήμος και Νομαρχία έκλειναν ο ένας το μάτι στον άλλο για να αλληλοκαλύψουν παρανομίες…. 
Δεν έχει σημασία ότι ο κύριος Αποστόλου εξακολουθεί να λαϊκίζει ασύστολα και κρύβεται πίσω από τις λέξεις όπως ο Αλέξης (Τσίπρας)… 
Διότι γνωρίζει πολύ καλά και σκοπίμως ψεύδεται ότι στο θέμα του νέου νομαρχιακού Μεγάρου δεν υπήρξε καμία παρανομία εφόσον έχει αποφανθεί και το υπέρτατο δικαστικό όργανο του Συμβουλίου της Επικρατείας στο οποίο ο κ. Αποστόλου και οι κολλητοί του είχαν προσφύγει προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στο δημόσιο και στους πολίτες…. 
Για την ενέργειά του αυτή δεν λογοδότησε ποτέ στη δικαιοσύνη αλλά ούτε και ζήτησε συγγνώμη από τους Ευβοείς… 
Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ δήμου Χαλκιδέων και Νομαρχίας είναι ότι στην περίπτωση του Διοικητηρίου με σοβαρή δουλειά και επιχειρήματα ξεπεράστηκαν οι ανήκουστες κατασκευασμένες κατηγορίες του κ. Αποστόλου ενώ στην περίπτωση των Πάρκιγκ, και παρά ότι υπήρχε αρκετός χρόνος κάποιοι αδιαφόρησαν για τη νομιμοποίησή τους…. 
Η ουσία όμως είναι και αυτή την χάνει για μια ακόμη φορά ο πρώην βουλευτής του Συνασπισμού κοιτάζοντας το δέντρο και όχι το δάσος ότι οι Χαλκιδέοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τα πάρκιγκ αυτή τη στιγμή ακόμη και από χώρους πρασίνου και ότι το κέντρο της πόλης όπως είναι δομημένο στενάζει στην κυριολεξία χωρίς πάρκιγκ….
 Όλα τα άλλα είναι θεωρίες του κυρίου Αποστόλου (στο πίσω μέρος του σώματος…μεταξύ γονάτων και μέσης…..)


Αναγνώστης