Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Η μνήμη…ασθενής

Διάβασα σήμερα μια ανακοίνωση που φέρεται να έχει εκδώσει η ΝΟΔΕ Εύβοιας και πραγματικά απόρησα όχι μόνο με την ανυπαρξία πολιτικής ανάλυσης αλλά και με τον στρουθοκαμηλισμό που τη διακρίνει...

Νομίζω ότι ένας μαθητής δημοτικού θα περιέγραφε καλύτερα την κατάσταση και τις αιτίες που οδήγησαν στην τραγική συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας…
Δεν είναι δυνατόν το νομαρχιακό κομματικό όργανο ενός τόσο μεγάλου και ιστορικού κόμματος να αναφέρει ως αιτία υστέρησης στην κοινωνία την διακυβέρνηση(;;;) Καραμανλή.
Οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα τα φορτώνουν όλα στην πλάτη του ανιψιού (ένας ήταν ο Καραμανλής που εκπροσώπησε επάξια τη χώρα) ήταν αυτοί που χαζοκαμάρωναν σαν τους ηλίθιους όταν οι δημοσκοπήσεις τον έβγαζαν καταλληλότερο πρωθυπουργό και έχωναν το κεφάλι σε μια τρύπα στη γη, αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας…
Οι ίδιοι αυτοί κομματικοί εκπρόσωποι της Ν.Δ. στην Εύβοια ή αδυνατούν να αντιληφθούν τις πραγματικές αιτίες ή παριστάνουν τους ηλίθιους…
Η κυβέρνηση Καραμανλή στελεχωνόταν  από υπουργούς…
Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ονόματα?…
Θέλετε να σας θυμίσουμε εμείς γιατί η κοινωνία γυρνάει την πλάτη στο κόμμα σας?
Επειδή (α)κάποιοι υπουργοί σας ένα μήνα πριν τις εκλογές διόρισαν σε εταιρία του δημοσίου παράνομα κάποιους, στη συνέχεια τους προέτρεψαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη και όταν και αυτή αποφάνθηκε αρνητικά τα φόρτωσαν στο κακό ΠΑΣΟΚ που τους απέλυσε..(το ίδιο παιχνιδάκι παίζουν και με τους συμβασιούχους του δήμου Μεσσαπίων).
Επειδή (β)κάποιοι υπουργοί σας γυρνούσαν στην Εύβοια και μοίραζαν αυτοπροσώπως εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού πέρα από κάθε ηθική και δεοντολογία..
Επειδή (γ) κάποιοι υπουργοί σας αγόραζαν πανάκριβες κουρτίνες και έκαναν πάρτι με σαμπάνιες για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους.
Επειδή (δ)κάποιοι υπουργοί σας  έπαιρναν τις θέσεις των stage από το υπουργείο Εργασίας και έκαναν χοντρό παιχνίδι πελατειακών σχέσεων δημιουργώντας παράλληλα φρούδες ελπίδες μονιμοποίησης σε χιλιάδες ανέργους.
Μην ψάχνετε λοιπόν τα sportex παπούτσια σας για να επισκεφθείτε τον κοσμάκη(γιατί οι πολίτες θυμούνται).
Απλώς  φάτε λίγο σολομό (χωρίς μαύρο χαβιάρι και σαμπάνια) διότι έχει Ω3 λιπαρά που κάνουν καλό στη μνήμη..
Αν πάλι δε βρείτε σολομό καλό είναι και το σκουμπρί…με λίγο ουζάκι στην παραλία μπορεί να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και ίσως τότε θυμηθείτε σε ποιούς υπουργούς αναφερόμαστε….
Θα είσαστε έτσι με τους φίλους σας…μια ωραία ατμόσφαιρα….
Σας βάζουμε σπαζοκεφαλιές ε?
Ελάτε καλέ μην πάτε πολύ μακριά….εδώ γύρω είναι


Υ.Γ. Και άμα ξεκινήσετε ψάχνοντας από τη Χαλκίδα το πολύ πολύ να φτάσετε μέχρι το Μαρκόπουλο (Αττικής).