Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ένα παραμύθι για μεγάλους (μα**κες)


Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη δώσε κλώτσο να γυρίσει παραμύθι να αρχινίσει….

Μια φορά και ένα καιρό... σε μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα κυβερνούσαν τριακόσιοι συνετοί βασιλιάδες οι οποίοι ενδιαφέρονταν πρωτίστως για την ευημερία και την πράσινη ανάπτυξη των αυλικών τους…..


Σε αυτή τη χώρα δεν υπήρχε διαφθορά ούτε διαπλοκή και οι κάτοικοι ζούσαν ευτυχισμένοι με τα καγιέν τους, το καλοκαίρι πήγαιναν Μύκονο , το χειμώνα Αράχοβα και τα βράδια στα μπουζούκια. 
Μια κακιά μάγισσα που την έλεγαν Γερμανία ζήλεψε αυτή την απόλυτα ισορροπημένη χώρα και τον τρόπο ζωής των κατοίκων της και έστειλε μια εταιρία ονόματι Ζήμενς για να τη διαφθείρει…. 
Η Γερμανία δεν μπορούσε να χωνέψει ότι υπήρχε ένα κράτος που οι κάτοικοι της ευημερούσαν χωρίς να γνωρίζουν τι θα πει μίζα και φακελάκι….
Η Ζήμενς εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα αλλά παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές της και τη διανομή εκατομμυρίων ευρώ σε πολιτικούς και επιχειρηματίες δεν βρέθηκε κανείς να πάρει τα χρήματα….
Οι βασιλιάδες της άρχισαν δημόσια να κατηγορούν την εταιρία και τις μεθόδους της…..
Παρά το ότι διαπιστωμένα διακινήθηκαν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα και φαινομενικά πάντα επρόκειτο για το μεγαλύτερο οικονομικοπολιτικό σκάνδαλο στην ιστορία της, όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας στη βουλή των βασιλιάδων εκείνοι ξέχασαν τις δημόσιες κατηγορίες και τις φανφάρες και προτίμησαν να μη διαταράξουν την ηρεμία των πολιτών τους με προανακριτικές επιτροπές και άλλα τοιαύτα κακόβουλα και δυσφημιστικά για το πολιτικό σύστημα ….
Έτσι μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (όπως έλεγε και ένας παλαιότερος βασιλιάς-αείμνηστος σήμερα) αυτό το τεράστιο ψέμα της εταιρίας που ήθελε να παρουσιάσει αυτό το υπόδειγμα χώρας ως ένα κράτος διεφθαρμένο με πολιτικούς επίορκους και εξαρτημένους από μάγισσες και συκοφάντες!
Και έτσι έζησαν οι κάτοικοι της Ελλάδας χειρότερα και οι πολιτικοί τους ταγοί (όπως πάντα) καλύτερα!

Υ.Γ. Για όλα τα μεγάλα παιδιά που τους αρέσουν ακόμα τα παραμύθια