Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το βιολί του ο Φραντζής

Απορία: Αυτός ο πολιτικός ανήρ...
που κοιτάζει; Ατενίζει το μέλλον
ή έπεσε θύμα παραπλάνησης του
φωτογράφου;

Τοποθέτηση για την επένδυση του νέου λιμανιού έκανε ο Γιώργος Φραντζής στο δημοτικό συμβούλιο και η κατάληξη ήταν να κάνει επίθεση στον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά… 
Μας θύμισε λίγο το ανέκδοτο με το λύκο και το κράνος…
Φαίνεται ότι ο κύριος Φραντζής έχει σύνδρομο Μπουραντά…Δεν εξηγείται αλλιώς πως ξεκινάει από την πόλη και φτάνει «στην κορφή κανέλα»….



Για το νέο Λιμάνι και τις προσπάθειες του λιμενικού ταμείου να γίνει είπε ότι πρόκειται για πράξη πολιτικής διαφθοράς σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο… (επένδυση σε αρχαιολογικό χώρο).. 
Όταν περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του ζήτησε το λόγο γιατί κατηγορεί το Εργατικό Κέντρο ο κ. Φραντζής προχώρησε στο εξής παραληρηματικό σκεπτικό φανατισμού…. «Στο εργατικό κέντρο Εύβοιας φωλιάζει η μεγαλύτερη συντεχνία που είναι υπεύθυνη και για τη δύναμη της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του σημερινού αντιπεριφερειάρχη»…


Υ.Γ. Κύριε Φραντζή, η εμπάθεια στην πολιτική είναι κακός σύμβουλος και επειδή είστε νέος στην πολιτική θα τολμήσω να σας πω και μια άποψη…. «Δεν πρέπει να μισείς τον αντίπαλό σου διότι αυτό επηρεάζει την κρίση σου»