Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Χωρίς αποκλεισμούς οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις…


Πριν από λίγα χρόνια μια ομάδα παιδιών ξεκίνησε  μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων της Εύβοιας…. 
Δυνατά και αθλητικά. Χωρίς χρήματα με μεράκι και αγάπη γιαυτό που έκαναν έδωσαν αίγλη και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τοπικό ποδόσφαιρο…. 


Με ερασιτεχνική αγάπη και επαγγελματικό αποτέλεσμα έδωσαν το παρών στα γήπεδα και έφεραν στο νομό το θεσμό της απευθείας μετάδοσης που οι ευβοείς τον είχαν ξεχάσει….
Ψυχή αυτή της προσπάθειας ήταν τότε ο Μανώλης ο Βέτας μαζί με αρκετούς ακόμα εξαιρετικούς αθλητικούς συντάκτες….
Οι ραδιοφωνικές στέγες άλλαζαν κάθε χρόνο και η ομάδα κάποια στιγμή χωρίστηκε στα δύο..
 Ο Μανώλης την περσινή χρονιά μαζί με το Βασίλη Χατζή το Χρήστο Κουνάβη τον Κώστα Μυλωνά το Γιώργο Σέμπο, Άγη Λαινιώτη, Γιώργο Κουσερή, Νίκο Κατσαμάγκο και αρκετούς άλλους πολύ καλούς αθλητικούς ρεπόρτερ έκαναν αυτό που ξέρουν πολύ καλά – αθλητικές μεταδόσεις με σεβασμό στο άθλημα και τον ακροατή από τη συχνότητα του 9,65 (του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας)….
Εκεί σε συνεργασία με το διευθυντή του Αθλητικού τμήματος του Σταθμού, μέντορα του αθλητικού ρεπορτάζ Νίκο Παπάνταζη  και τη βοήθεια του Ραδιοφωνικού σταθμού του Βασίλη Γκότση από το Αλιβέρι έφτιαξαν μια ομάδα που θα ζήλευε και η ΕΡΑ σπορ!!! Ξαφνιάστηκα όταν άκουσα ότι η ΕΠΣΕ προχωρά σε πλειοδοτικό διαγωνισμό και ότι υπήρχε ενδεχόμενο αποκλεισμού τους…. Πληροφορήθηκα τελικά ότι βρέθηκε η χρυσή τομή και η ερχόμενη αθλητική περίοδος στα γήπεδα της Εύβοιας θα γίνει χωρίς αποκλεισμούς και παραγνώριση της ιστορικής προσφοράς των ανθρώπων του αθλητικού ρεπορτάζ…. 
Έτσι Δυνατά και αθλητικά οι φίλαθλοι Ευβοείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται έγκυρα και έγκαιρα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα από τη συχνότητα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας…