Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Στη Χαλκίδα ο Σισέ


Μ' ένα μεγαλοπρεπές πάρτι σχεδιάζει να αφήσει την Ελλάδα ο Τζιμπρίλ Σισέ... Ο Γάλλος άσος θα αποχαιρετήσει τους φίλους του σε εκδήλωση που θα κάνει στις 24 Ιουνίου σε νυχτερινό κλαμπ της Χαλκίδας...


Η πρόσκληση που είδε το φως της δημοσιότητας έχει τίτλο «The best farewell party ever» που σημαίνει «Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε ποτέ», ενδεικτικό του ότι ο Σισέ έχει αποφασίσει πως την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα γραφει η εφημερίδα έθνος και προσθέτει:
«Η σκέψη για το πάρτι έχει γίνει εδώ και κάμποσο καιρό από τον Γάλλο, ο οποίος είχε αποφασίσει να πει «αντίο» στους φίλους του μ αυτόν τον τρόπο.
Οι διαδικασίες έγιναν με άκρα μυστικότητα και οι προσκλήσεις στάλθηκαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς, ο Σισέ πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα και επέβλεψε προσωπικά τις ετοιμασίες.»

πηγή: Έθνος


Υ.Γ. Το ότι θα έφευγε από την Ελλάδα ο Σισέ ήταν γνωστό το ότι θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι στη Χαλκίδα πρέπει να είναι το ευφυές εύρημα των δαιμόνιων ιδιοκτητών του Χαλκιδέικου κλαμπ…. Ο Σισέ όπως συνηθίζει εξάλλου θα έρθει να κάνει τον ντι τζει έναντι αδράς αμοιβής… Αρπαχτή δηλαδή και μάλιστα καλή….αναμένεται λοιπόν χαμός από αυτούς που νομίζουν ότι θα φάνε κλωτσοπατινάδα για να τους αποχαιρετήσει προσωπικά ο Γάλλος