Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πλάκα κάνουν

εκπρόσωπος δημοτικής σοβαρότητας
Φανταστείτε εσείς τώρα την εικόνα και βγάλτε συμπέρασμα πόσο σοβαροί είναι αυτοί που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το δημότη… Ορίζεται ένα στέλεχος ως Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ….Για να τον τοποθετήσουν σε αυτή τη θέση εννοείται ότι έχει κάποια προσόντα και κάποια εμπειρία….Ένα άλλο στέλεχος βάσει των προαναφερθέντων προϋποθέσεων ορίζεται αντιδήμαρχος…. Μια μέρα το ένα στέλεχος ανεξαρτητοποιείται από το κόμμα του τη Ν.Δ. και προσχωρεί στο νέο κόμμα της Ντόρας….
 
Τί σχέση έχουν όλα αυτά με την αυτοδιοίκηση?….  
Το στέλεχος αυτό είχε τοποθετηθεί στη ΔΕΥΑΧ βάση της κομματικής του ταυτότητας?
Αν ναι αυτό γιατί δεν μας το ξεκαθάρισαν προεκλογικά αυτοί που ανέλαβαν τις τύχες της πόλης?
Τότε μιλούσαν για υπερκομματικά ψηφοδέλτια και ζητούσαν τη ψήφο όλων των Χαλκιδέων…
Μάλιστα έτρεμαν στην ιδέα μη γίνει κανα λάθος και έρθει κατά Χαλκίδα μεριά ο Σαμαράς και αναγκαστούν μέχρι και εικονική εισαγωγή σε νοσοκομείο να κάνουν για να μη τους φωτογραφίσουν παρέα..
Του "χρυσώνουν" λοιπόν το "χάπι" με μια αντιδημαρχία και ...ας πάει στο καλό....(Μακριά από την Επιχείρηση Ύδρευσης και όπου αλλού θέλει).
Η άλλη πάλι η επίσης κατά τα φαινόμενα σοβαρή….θυσιάστηκε (σε λίγο θα βάλω και τα κλάματα) για να μη γίνει η ΔΕΥΑΧ στρατηγείο?
Μάλλον δεν σκαμπάζει γρι από τη ΔΕΥΑΧ αλλά ξύπνησε μια μέρα, της είπαν ότι η ΔΕΥΑΧ θα γίνει άντρο της Ντόρας και είπε δε βαριέσαι ..δεν έχω και καμία άλλη δουλειά να κάνω…δεν με πολυενθουσιάζει και η αντιδημαρχία….άστο καλό …θα θυσιαστώ εγώ σαν την Ιφιγένεια…
Μετά από όλα αυτά ο πολίτης δεν έχει παρά να βάλει τα γέλια….
Γιατί αν βάλει τα κλάματα σημαίνει ότι τους έχει πάρει στα σοβαρά….
Και επειδή οι εκπρόσωποί του μάλλον πλάκα κάνουν…κάπως έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και εμείς!!!