Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μούφα η προσχώρηση Λιάσκου στο ΛΑ.Ο.Σ

Τελικά η προσχώρηση Λιάσκου  στο ΛΑ.Ο.Σ αποτελεί όνειρο εαρινής νυκτός… ή καλύτερα διαρροή του Καρατζαφέρη στον τύπο καθώς ο πρόεδρος το ξέρει πολύ καλά το παιχνιδάκι της προβοκάτσιας (εντυπώσεων για να το διατυπώσουμε με πιο εύσχημο τρόπο).

Βιάστηκαν λοιπόν οι απανταχού και ντόπιοι μαιμουδοδημοσιογράφοι να αναμασήσουν τη μπαρούφα του Καρατζαφέρη για τη δήθεν προσχώρηση…Δεν έχουν βλέπετε ποτέ διδαχτεί δημοσιογραφία πουθενά(οι περισσότεροι αυτοδίδακτοι είναι) και δεν γνωρίζουν ότι μια είδηση πριν τη βγάλεις στον αέρα πρέπει να τη διασταυρώσεις…. Πληροφορίες του «Ζορό» λοιπόν αναφέρουν ότι ο Αναστάσιος Λιάσκος δεν είχε τίποτα περισσότερο με τον κ. Καρατζαφέρη παρά μόνο μια διερευνητική κουβέντα. Ούτε συμφωνία υπήρξε ούτε του ανέθεσε δραστηριοποίηση σε κάποιο τομέα ο Πρόεδρος… Μάλιστα ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας που το κόμμα του και ο πρώην πρόεδρός του Κ. Καραμανλής του φέρθηκαν με τον πιο υποτιμητικό τρόπο θα είχε βάσιμους λόγους να παραιτηθεί, ή να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα πλην όμως δεν βλέπει το λόγο να φύγει από σπίτι του (τη Ν.Δ) τη στιγμή μάλιστα που παραμένουν πρόσωπα που στο παρελθόν αποσκίρτησαν και την πολέμησαν λυσσαλέα..(βλέπε Μαρκόπουλος). Πληροφορίες μας επίσης αναφέρουν  ότι τα παραπάνω μετέφερε ο Τάσος Λιάσκος,σε συνάντηση που είχε σήμερα με το νούμερο δύο της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλο (τρομάρα του Νο 2 ο Δημητράκης)ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται Δελτίο Τύπου από τον Πρώην Υπουργό οπου θα διαψεύδει τα περί προσχώρησης στο ΛΑ.Ο.Σ.
Υ.Γ. Τα γράφω όλα αυτά για να προστατέψω και τους ντόπιους μαιμουδοδημοσιογράφους που θα τον Ψάχνανε από Δευτέρα να τον ρωτήσουν γιατί πήγε στον Καρατζαφέρη