Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Υπερασπίστηκε τον κλάδο του


Άστραψε και βρόντηξε σήμερα το πρωϊ ο Γιάννης Μαραγκός Επιμελητηριακός σύμβουλος Εύβοιας και μέλος του εμπορικού συλλόγου Χαλκίδας για την άρνηση τεσσάρων μελών του συλλόγου να εγγραφούν οι Περιπτερούχοι ως νέα μέλη….




Μιλώντας στο Ραδιόφωνο του Star 99 fm (στην εκπομπή των :Κατερίνας Κανάκη –Νίκου Αγγελή) τόνισε πως θεωρεί σχήμα οξύμωρο κάποια από τα παλαιά μέλη του Εμπορικού συλλόγου από τη μια μεριά να ζητούν επιχορήγηση από το Επιμελητήριο για να καλύψουν τις ανάγκες του συλλόγου και από την άλλη να αρνούνται ένα έσοδο της τάξης των δύο χιλιάδων ευρώ το χρόνο από την εγγραφή εξήντα νέων μελών….

Είναι προφανώς απαράδεκτο κάποιοι να αντιμετωπίζουν τον εμπορικό σύλλογο Χαλκίδας σα να είναι μαγαζί τους διώχνοντας ανθρώπους που πληρώνουν φόρους καταβάλλουν Φ.Π.Α και εισφορές στο κράτος…  ίδια αντίληψη έχουν και κάποιοι άλλοι για το Επιμελητήριο

Υ.Γ. Ο περιπτερούχος αγωνίζεται από το πρωϊ μέχρι το βράδυ κλεισμένος σε λίγα τετραγωνικά μέτρα υπό αντίξοες συνθήκες να επιβιώσει μέσα σε ένα αρνητικό κλίμα της αγοράς με έξαρση της εγκληματικότητας και μείωση του κέρδους…. 
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τον περιθωριοποιεί ή να τον εμφανίζει έμπορο β’κατηγορίας τη στιγμή μάλιστα που στον εμπορικό σύλλογο Χαλκίδας είναι γραμμένοι και επαγγελματίες του κλάδου των υπηρεσιών ή της μεταποίησης!!!!