Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανώνυμοι συκοφάντες επιτίθενται στο Star 99 fm


Επίθεση κατασυκοφάντησης δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Ραδιοφωνικός σταθμός Star 99 fm από ανώνυμους απατεώνες οι οποίοι με ψευδή στοιχεία και ισχυρισμούς προκαλούν ζημιά θίγοντας το κύρος και το όνομα του Ραδιοφώνου και των ιδιοκτητών του….


 όπως μας έγινε γνωστό φορέας της Εύβοιας δέχτηκε ανώνυμη καταγγελία με αβάσιμους και ψευδείς χαρακτηρισμούς κατά του Ραδιοφωνικού σταθμού οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στην αγορά….

κάποιοι έχουν ενοχληθεί από την ποιότητα του προγράμματος και τις εκπομπές του Star και επιδίδονται σε ψέματα και ανυπόστατες κατηγορίες… 

Από έρευνα των υπευθύνων του σταθμού προέκυψε πως πίσω από τους ανώνυμους συκοφάντες κρύβεται τσιράκι πρώην βουλευτή, άνθρωπος βουλευτικού γραφείου, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και ψευτοδημοσιογράφος εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος….

Συγκεντρώνονται μαρτυρίες και στοιχεία εναντίον των παραπάνω προκειμένου ο ραδιοφωνικός σταθμός Star 99 fm να προσφύγει στη δικαιοσύνη και σε κάθε αρμόδιο φορέα ώστε να προστατέψει τα συμφέροντά του και να αποκαταστήσει το όνομά του που έχει πληγεί από τους συκοφάντες…. 

Πληροφορεί δε κάθε είδους λαμόγιο και εκβιαστή του αισχίστου είδους πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω διότι δεν έχει να φοβηθεί ή να απολογηθεί για κάτι….

Οι ανώνυμες καταγγελίες συνδυάζονται και με περίεργα επίσης ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο που δεν αναφέρονται στο ραδιοφωνικό σταθμό αλλά γίνεται προσπάθεια να τον συσχετίσουν…. 

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός καθιστά επίσης σαφές πως δεν θα υποκύψει σε  κανενός είδους εκβιασμό και θα συνεχίσει να αποκαλύπτει την αλήθεια για όποιες καταστάσεις ή πρόσωπα υπάρχουν ενδείξεις μη χρηστής διοίκησης και επίσης διευκρινίζει ότι εάν ήταν έρμαιο ανώνυμων συκοφαντών ή εκβιαστών θα είχαν προλάβει άλλα λαμόγια μεγαλύτερης εμβέλειας και θα είχαν φιμώσει πολύ νωρίτερα τη φωνή του Star!!!!

Σύντομα θα αποκαλυφθούν αυτοί που έχουν κάνει την απάτη επάγγελμα και όσοι τους καλύπτουν!!!
Αυτά σε πρώτη δόση!

Εκ της διευθύνσεως του Star fm 99