Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ενημέρωση και δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του μαστού


Από την  Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας  και τον  αρμόδιο για θέματα Υγείας Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Μπακομήτρο πραγματοποιείται  μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα:

«Καρκίνος του Μαστού – Πρόληψη – Θεραπεία – Νεότερα δεδομένα»
  
                                                                                                         
Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσει ο επίκουρος καθηγητής χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νϊκος Αρκαδόπουλος, με την συμμετοχή της Ιατρού και δημοτικής συμβούλου Χαλκίδας κ. Κατερίνα Καζάνη.
Η ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει στη Χαλκίδα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12/3/2012 και ώρα 7:30 μ.μ.
Επίσης τις δύο επόμενες ημέρες ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ 13 και 14/3/2012 από τις 6 έως τις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν κλινικές εξετάσεις σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου.


Καλούνται όλες οι γυναίκες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ενημέρωση και να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης.

Υ.Γ. Στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα και στον Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Μπαράκο για τη συνεισφορά του στην προετοιμασία ώστε να έχει την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.