Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Παράδειγμα προς μίμηση


Παρακαλείται η κυρία Παγώνα Τσάκου μετά την τρίμηνη αμισθί προσφορά εργασίας στο Επιμελητήριο της Εύβοιας να παρέχει και εθελοντική εργασία στο ΙΚΑ Χαλκίδας λόγω έλλειψης προσωπικού (για τρεις μήνες το καλοκαίρι που φεύγουν οι υπάλληλοι με άδειες) επίσης τρεις μήνες στη Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας και ακόμα τρεις στο Μητροπολιτικό δήμο Χαλκίδας προκειμένου να αξιοποιηθεί η εμπειρία της στη Διοίκηση για την καλύτερη εφαρμογή του Καλλικράτη….


Η προσφορά της στο δημόσιο τομέα θα αναγνωρισθεί δεόντως αφού σήμερα που όλοι προσπαθούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων συνταξιοδότησης και εγκαταλείπουν άρον-άρον τη δουλειά τους σε αντίθεση με μία μόνο φωτεινή εξαίρεση αυτής της κυρίας Τσάκου που όχι μόνο δεν εγκαταλείπει το σκάφος στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που το δοκιμάζουν , τουναντίον με πρωτοφανή αυταπάρνηση παραμένει στα χαρακώματα της εργασίας και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται….
διακόπτω τώρα την περιγραφή της κατάστασης γιατί με έπιασαν τα κλάματα…(λαϊκιστί με πήραν τα ζουμιά)

Υ.Γ. Είθε να παραδειγματισθούν και άλλοι συνταξιούχοι επιστρέφοντας ασθμαίνοντας στας εργασίας τους για να στηρίξουν το κράτος τώρα που τους έχει περισσότερο ανάγκη….. 
Πω, πω, πω, πω….Οοοομορφιεεεές μου….όνειρο ζω μη με ξυπνάτε… 
Γίναμε  Ολλανδία και θα αναγεννήσουμε τη χώρα από το μηδέν… Θα βάλω και σος για να γλιστράει(το όνειρο)