Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Άλλα αντί άλλων


Ποιος δημοσιογράφος της Λαμίας έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση του Κλέαρχου στο θέμα της διάλυσης του συνδυασμού των περιφερειακών συμβούλων και προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στο Μπουραντά; Είναι φανερό πως όλα αυτά δεν έχουν δημιουργηθεί ούτε από το Γκοσιμήδα ούτε από τον Αντιπεριφερειάρχη αλλά από το διαλυτικό ρόλο του Καπελέρη με προσωπική ευθύνη του Κλέαρχου...Είχαμε επισημάνει ότι αυτές θα ήταν αργά η γρήγορα οι εξελίξεις αλλά οι Λαμιώτες φίλοι του Περιφερειάρχη κάνουν αγώνα να παρουσιάσουν αλλιώς την κατάσταση!!!!


Όσο για κάποια τοπικά σάιτ αυτά αναπαράγουν ότι μπούρδα γράψει ο Λαμιώτης ο οποίος δημοσιεύει μέχρι και τι είπαν στο τηλέφωνο Περγαντάς και Κουλουρίδης με κορυφαία ανοησία ότι δήθεν ο Κουλουρίδης ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να αλλάξει τον Μπουραντά…. 
Αλλά το ίδιο παιχνίδι παραπληροφόρησης έπαιζε και ένα κακέκτυπο του Κακαουνάκη που έπαιρνε τηλέφωνο τον Περγαντά και του έλεγε να διώξει ένα συνεργάτη του πρώην Νομάρχη…
Έτσι όταν ο συνεργάτης σηκώθηκε και έφυγε μόνος του τώρα τα βέλη πέφτουν στον Γκοσιμήδα με στόχο εμφανώς τον ίδιο τον αντιπερειφερειάρχη που κάποιοι θέλουν να τον αφήσουν χωρίς συνεργάτες…. 
Εάν κάποιος έβαζε στη θέση του Γκοσιμήδα το κακέκτυπο του Κακουνάκη δεν θα προχωρούσε ούτε ένα στα εκατό ζητήματα της Περιφεριφειακής ενότητας Εύβοιας… Γιατί η θεωρία είναι πολύ πιο εύκολη από την πράξη… 
Όσο για το θεματικό αντιπεριφερειάρχη που με ευθύνη δική του και του Κλέαρχου έχει διαλυθεί ο συνδυασμός της Εύβοιας αυτός έχει δικαίωμα να έχει συνεργάτες ακόμα και πρώην υποψήφιους Νομαρχιακούς Συμβούλους άλλης παράταξης (που έβριζαν τον Μπουραντά) τους οποίους μαζί τη γραμματέα του πηγαινοφέρνει στη Λαμία για να δείξει ότι έχει επιτελείο!!!



Υ.Γ. Το φαινομενικά αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ Γκοσιμήδα και Κουλουρίδη είναι η κορυφή του Παγόβουνου στο αδιέξοδο που πάει να δημιουργηθεί…. 
Πρόκειται για την αφορμή και όχι την αιτία της κρίσης…
 Η κρίση βρίσκεται σε διπλανό κτήριο από το διοικητήριο στο χώρο που στεγάζονταν η πρώην νομαρχία