Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ρε… αυτός δίπλα στον Κώστα ποιος είναι;


Μια ωραία ημέρα που τα πουλάκια κελαηδούσαν χαρούμενα και ο ήλιος δεν έλαμπε διότι χιόνιζε…. κάποια αγαπημένη φίλη από τα παλιά  (την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα και ανήκουμε και στην ίδια πολιτική γωνία  13 μοιρών κλπ…) μου πρότεινε έναν καινούριο ιστότοπο της Χαλκίδας για να ενημερώνομαι κι εγώ η ανενημέρωτη Πολίτης της Έρημης αυτής και Ξεχασμένης πόλης….


Μπήκα λοιπόν στον Ιστότοπο που μιλάει για όνειρα…(ονειροκρίτης…. κάπως έτσι λέγεται) και βλέπω φάτσα κάρτα άρθρο σχετικό με το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (όχι της καθαράς, αλλά της Βρώμικης που μας πέρασε…)
Με το που άνοιξα την πόρτα τι είδα; Τον ένα και μοναδικό κύριο με ονοματεπώνυμο και μούρη. Οι άλλοι που ήταν στο συμβούλιο… δεν είχαν ούτε μούρη ούτε όνομα! Αβάπτιστοι όλοι οι καημένοι. (Είδαμε φως Κώστα και μπήκαμε… Τυχαία περνούσαμε απ΄ έξω… )
Ακόμα και ο Δήμαρχος Αθανάσιος Ζεμπίλης, δεν υπήρχε καν στο χάρτη… του συγκεκριμένου άρθρου. (Δεν ήταν πουθενά γραμμένο το όνομά του και λέω εγώ το όνομα του Δημάρχου γιατί ξέρω ότι αυτόν έχουμε Δήμαρχο και ήταν σίγουρα ΕΚΕΙ.)
Από αυτούς που μίλησαν, βαφτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος  με όνομα ήταν μόνο ο κ  Κ. Χαινάς
‘’Ο Κώστας Χαϊνάς, ο οποίος τοποθετήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας, για το λιμάνι, υποστηρίζοντας πως είναι προσβλητικό να αποφασίζει ερήμην του η Λιμενική Επιτροπή, παραθέτει τις απόψεις του για την εξέλιξη που είχε η υπόθεση, η οποία οδηγήθηκε σε αναβολή. Ο Κ.Χαϊνάς κάνει λόγο για δειλία του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δ.Σ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα…. ‘’
………………….;;;;;;;. 
Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο!
Πάμε καλά;;;
Και πάμε στην ουσία τώρα, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση που τους αρμόζουν. 
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ αγαπητέ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ; 
Έχετε μήπως την εντύπωση ότι τώρα εγώ διαβάζοντάς σας ενημερώθηκα για το τι έγινε εκεί μέσα; 
Και ποιος είναι ο Κ. Χαινάς ο οποίος μπαίνει και πάνω από τον Δήμαρχο και είναι ο μόνος που έχει όνομα;
 Και άλλοι έχουν απόψεις, και  σοβαρές μάλιστα, και διαφορετικές από τις δικές σας αλλά δεν είδα τα ονόματά τους! Αν νομίζετε ότι έτσι θα πάτε μπροστά λυπάμαι πάρα πολύ αλλά προς τα πίσω σας βλέπω να πάτε. Σοβαρευτείτε αν θέλετε να κάνετε σωστή ενημέρωση κύριοι. Σοβαρευτείτε γιατί τα νεύρα μας δεν είναι καθόλου καλά!
Και έχω και οικογένεια να θρέψω…..
Μια μισο-ενημερωμένη Χαλκιδέα Πολίτης….
( Συγγνώμη που δεν έχω όνομα… Κι εγώ αβάπτιστο…)

Αναγνώστρια