Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Απαραίτητες διευκρινίσεις

Εκφράζει προσωπικές του
απόψεις και ο Κουκουβίνος;
Ιδού το ερώτημα

Αναγκάστηκε ο αντί-περιφερειάρχης Εύβοιας Θανάσης Μπουραντάς,να στείλει δυο Επιστολές στο Γιώργο Παλαμιώτη για να του εξηγήσει τα αυτονόητα…. Ότι ο πρώην συνεργάτης του Νίκος Αγγελής δεν έχει καμιά σχέση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ή την αντιπεριφέρεια, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δημοσιογράφος που εκφράζει την άποψή του… 



Τελικά το πρόβλημα του κυρίου Παλαμιώτη εντοπίστηκε…. 
Είναι πρόβλημα αντίληψης και ευφυΐας…. 
Υπάρχει μια εμφανής αδυναμία κατανόησης κάποιων πραγμάτων όπως επίσης και εμμονή στο να επαναναλαμβάνει μονότονα συγκεκριμένα πράγματα…. .
Εκτός από ευθύνες και κλήσεις σε απολογία για τη διαχείριση δημοσίου χρήματος που πιθανόν αυτός θα κληθεί να αιτιολογήσει, και θα του δοθεί μια αρκετά μεγάλη χρονική περίοδος να αναζητήσει τα στοιχεία (έξι μήνες από σήμερα) τουλάχιστον κατέβασε τα αυτιά σα δαρμένο σκυλί σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς και ήταν προσεκτικότερος στην χρήση του γραπτού λόγου…. 
Επί της ουσίας αδυνατεί και πάλι να καταλάβει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να διευκρινίζει κάποιος αν ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και καταλήγει στη Δύση… 
Επί τη ευκαιρία του διευκρινίζουμε πως ο πρώην συνεργάτης του Νομάρχη Εύβοιας Κύριος Σάκης Κουκουβίνος εκφράζει προσωπικές του απόψεις και δεν απεργάζεται σενάρια διάλυσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του Κλέαρχου και του Καπελέρη.