Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μόνο εμείς μπορούμε (που θα’λεγε και ο Βενιζέλος)

Την άποψη ότι «όλες οι δραστηριότητες εμπορικών σχέσεων Ευβοϊκών επιχειρήσεων με αντίστοιχους ρωσικούς οικονομικούς θεσμούς και επιχειρήσεις θα πρέπει να αναπτύσσεται μέσα από το Επιμελητήριο Εύβοιας για να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα» εκφράστηκε από το σύμβουλο του Σίμωση Γιάννη Λαλανίτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ελληνορωσικό επιμελητήριο….
Προφανώς ήθελε να δικαιολογήσει την χονδροειδέστατη γκάφα απουσίας του ευβοϊκού επιμελητηρίου από το 2ο ελληνορωσικό συνέδριο που έγινε στην Ερέτρια….


Βεβαίως η άποψη του κυρίου Λαλανίτη καταδεικνύει πρωτοφανή έπαρση και στρεβλή αντίληψη της ανάπτυξης που θέλει τη τουριστική προβολή και τις οικονομικές συνεργασίες του νομού όπως ακριβώς και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου….
Αποκλειστικά και μόνο από τον πρόεδρο και τον στενό πυρήνα της αυλής του!!!!
Το γεγονός ότι το ίδιο το σύνταγμα προβλέπει τη δημιουργία επιτροπών τουρισμού από την αυτοδιοίκηση, και ότι μόνο με συνεργασία όλων των φορέων μπορεί να επιτευχθεί το άνοιγμα στη μεγάλη ρωσική αγορά είναι μάλλον ψιλά γράμματα για την καινοφανή αντίληψη διοίκησης του Ε.Β.Ε.Ε.

Υ.Γ. Όσο για την εγγύηση των καλύτερων αποτελεσμάτων όταν τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώνονται από το επιμελητήριο μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν, ενθυμούμενοι πως έγινε ημερίδα που αφορούσε τέσσερις επαγγελματικούς κλάδους(τουρισμό, αγροτικά προϊόντα, πώληση ακινήτων, οικοδομικά υλικά) σε μια αίθουσα που χωρούσε τριάντα καθήμενους και τριάντα ορθίους.
Την επόμενη εκδήλωση ας την κάνουν σε πούλμαν!!!!