Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

2ο Ελληνο-Ρωσικό συνέδριο επενδύσεων στην Ερέτρια


"Το Νέο Οικονομικό Μοντέλο των Σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας, Επενδύσεις και Καινοτομία στο Μέλλον" είναι το θέμα του 2ου Ελληνο-Ρωσικού συνεδρίου επενδύσεων που θα πραγματοποιηθεί από 24-27 Μαΐου 2012 στην Ερέτρια.


Στο συνέδριο θα συζητηθούν μεταξύ άλλων και οι δυνατότητες συνεργασίας στον τουρισμό και συγκεκριμένα οι επενδύσεις στην τουριστική υποδομή και τα κέντρα αναψυχής.

Επίσης, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα υπάρξουν B2B συναντήσεις μεταξύ Ρώσων και Ελλήνων επιχειρηματιών καθώς επίσης θα διεξαχθούν παράλληλα σεμινάρια για το πώς ένας Ρώσος επιχειρηματίες μπορεί να ξεκινήσει επιχείρηση στην Ελλάδα και αντίστοιχα ένας Έλληνας στη Ρωσία.

Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου είναι σημαντικοί Έλληνες και Ρώσοι πολιτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι καθώς και μεταξύ άλλων tour operators και ομάδα δημοσιογράφων από τηλεοπτικά κανάλια και γνωστά περιοδικά και εφημερίδες της Μόσχας.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Μόσχας ενώ το συνέδριο και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά του τελούν υπό την αιγίδα των:



Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας
Δήμου Χαλκιδέων, ΔΟΑΠΠΕΧ
Δήμου Ερέτριας
Επιμελητήριο Λάρισας
Επιτροπή για το Εμπόριο και την Οικονομική Συνεργασία με την Ελλάδα, Επιμελητήριο Μόσχας, Διακοινοβουλευτική Επιτροπή Ελληνο-Ρωσικής φιλίας
Ομοσπονδιακή Υπηρεσία "Rossotrudnichestvo" Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών
και την ενεργή συμπαράσταση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)