Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Γεωργία Τούρλα: «άλλοι κάνουν πολιτικές κωλοτούμπες»


Άμεση και ξεκάθαρη ήταν η απάντηση της πρώην προέδρου του Νοσοκομείου Καρύστου και τέως αντιδημάρχου Γεωργίας Τούρλα στο σχόλιο αναγνώστη μας που αναφερόταν στην παρουσία της σε όλες τις προεκλογικές εκδηλώσεις καταλογίζοντάς της πρόθεση να επιστρέψει στο Νοσοκομείο ως πρόεδρος… 
Η κυρία Τούρλα καθιστά σαφές ότι έχει ως πάγια αντίληψη να δέχεται φιλόξενα στον τόπο της όποιον αγωνίζεται για τα προβλήματα της Καρυστίας και κάνει λόγο για άλλους που αρέσκονται σε πολιτικές κωλοτούμπες οι οποίοι κρίνουν εξ’ιδίων τα αλλότρια… 


συγκεκριμένα αναφέρει:

"Αγαπητέ Ζορό,
Με αληθινή  έκπληξη διάβασα της ανάρτηση στο blog σας με ημερομηνία 1/5/2012 με τίτλο «σαν τη Κόκα κόλα»  που αναφέρεται σε ανώνυμη επιστολή αναγνώστη από την Κάρυστο που με αφορά.
Επειδή κάποιοι κρίνουν «εξ ιδίων τα αλλότρια» θεωρούν  -και προσπαθούν να κάνουν και άλλους να το πιστέψουν- ότι όλοι μας κινούμαστε από ιδιοτελή κίνητρα προκειμένου να εξασφαλίσουμε θέσεις και οφίτσια. Η τοπική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά την πορεία, το ρόλο και τις θέσεις όλων μας και μας κρίνει με γνώμονα την αλάθητη κρίση της.
Οι πολιτικές  «κολοτούμπες» δεν είναι δική μου πρακτική αλλά όσων  δεν ξέρουν άλλο τρόπο πολιτικής επιβίωσης. Παράλληλα με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο ανώνυμος αναγνώστης σας ασχολείται μαζί μου και όχι με άλλους που καταφανώς και απροκάλυπτα χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές.
Όσο αφορά δε πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα  τα οποία σέβομαι και τιμώ είναι πάγια άποψη μου ότι κάθε φωνή, κάθε βουλευτής ή πολιτικός αρχηγός που ασχολείται με αγάπη και υπευθυνότητα με τον τόπο μας και προσφέρει σ’αυτόν και τους πολίτες του, πρέπει να είναι καλοδεχούμενος από όσους έχουμε με τη ψήφο του Καρυστινού λαού αναδειχθεί στο δημοτικό συμβούλιο Καρύστου, ώστε να προωθούμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Νότιας Καρυστίας  που τόσο έχει υποβαθμιστεί.
Στα πλαίσια αυτά είναι χρέος μου να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι με κάθε εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων ιδιαίτερα μάλιστα όταν επισκέπτεται τον τόπο μου και φροντίζει για ζητήματα που τον αφορούν.
Δοθείσας της ευκαιρίας , ας μου επιτραπεί να πω ότι οι επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαίου 2012 είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την πατρίδα μας, γι’αυτό όλοι πρέπει να λειτουργούμε με σύνεση, φρόνηση και χωρίς  εξαλότητες και πολιτικές αντεγκλίσεις.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
                                                            Με τιμή
                                                      Τούρλα Γεωργία"