Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Άρχισε πάλι τα τηλέφωνα ο Πρόεδρος (αφού άλλος πληρώνει το λογαριασμό!)


Δεν αρκέστηκε στην έκδοση ανακοίνωσης του Επιμελητηρίου Εύβοιας ο Παναγιώτης Σίμωσης με την οποία διευκρίνισε εντελώς αψυχολόγητα ότι δεν έχει καμιά σχέση με το φερόμενο ως δεύτερο ελληνορωσικό συνέδριο αλλά πήρε τηλέφωνο και επιχειρηματίες προσωπικά (μη τυχόν και δεν είχαν πληροφορηθεί την ανακοίνωση) για να τους πει ότι το επίσημο επιμελητήριο δεν συμμετέχει  στη διοργάνωση!!!


Κατανάλωσε ώρες και χρέωσε το τηλέφωνο του επιμελητηρίου που πληρώνεται από τις συνδρομές των μελών του για να μποϋκοτάρει μια εκδήλωση που στήριξαν επιχειρηματίες της Εύβοιας, δήμοι και η περιφέρεια Στερεάς….

Είναι απολύτως σίγουρο ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Εύβοιας δεν εκπροσωπείται επαρκώς στο συνδικαλιστικό του φορέα σε μια δύσκολη εποχή που έχει ανάγκη από τέτοιες δράσεις….

Το επιχείρημα ότι το επιμελητήριο δεν επιχορηγεί ιδιώτες(σχετικά με την εταιρία που ανέλαβε την διεξαγωγή του συνεδρίου) ακυρώνει την ίδια λογική που δίνει επιχορηγήσεις σε αθλητικούς συλλόγους και ιδιώτες που πραγματοποιούν ράλι 4χ4 και αγώνες πυγμαχίας!!!!

Ας ψάξει ο κύριος Σίμωσης στον οικονομικό απολογισμό του Επιμελητηρίου για τη χρονιά που πέρασε να δει πόσους  και με ποια ποσά επιχορήγησε !!!!

Υ.Γ.Την ανυπαρξία του Ευβοϊκού Επιμελητηρίου από την εν λόγω διοργάνωση κάλυψαν επαρκώς με δικά τους χρήματα οι χορηγοί επιχειρηματίες της Εύβοιας οι οποίοι πληρώνουν με τα λεφτά της ετήσιας συνδρομής τους και το κινητό τηλέφωνο του Κυρίου Σίμωση, τα έξοδα παράστασής του που φτάνουν τα δυο χιλιάδες ευρώ μηνιαίως και τις μετακινήσεις του!!!!