Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Γυρίστε την πλάτη σε όσους σας προσβάλουν


Διαβάζω στο διαδίκτυο συχνά πυκνά καταγγελίες αναγνωστών για το κατάστημα του Τζάμπο Χαλκίδας και έχω να τονίσω το εξής:
Πριν από δυο χρόνια πήγα με τη σύζυγό μου στο κατάστημα σε περίοδο γιορτών και κάναμε αγορές 150 ευρώ σε δώρα για την οικογένεια, ανίψια , κλπ… Στην είσοδο η υπάλληλος εν αγνοία μας ενεργοποίησε μέσω τηλεκοντρόλ το συναγερμό και μας ζήτησαν να αδειάσουμε τις τσάντες για να μας ελέγξουν….


Δεχθήκαμε να αδειάσουμε τις τσάντες αλλά τονίσαμε ότι επιθυμούμε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω και να αφήσουμε όλα τα εμπορεύματα εκεί επειδή η συμπεριφορά των υπευθύνων του καταστήματος ήταν προσβλητική και μειωτική προς το άτομό μας καθώς μας εμφάνιζε ως κλέφτες μπροστά σε όλο τον κόσμο…. 
Τους κάναμε γνωστό ότι θα μπορούσαν διακριτικά να μας οδηγήσουν λίγο πιο πέρα και να γίνει ενδελεχής έλεγχος στα πράγματα που είχαμε αγοράσει….
 Ούτε την προσωπικότητά μας σεβάστηκαν ούτε όμως τα χρήματά μας δέχθηκαν να μας επιστρέψουν λέγοντάς μας ότι μετά την πληρωμή στο ταμείο δεν γίνονται δεκτές επιστροφές!!! 


Από τότε δεν έχω ξαναψωνίσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και νομίζω ότι μόνο έτσι μπορεί να αντιδράσει ο πολίτης απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές….
Όσο συνεχίζουμε να ανεχόμαστε τέτοιες μεθόδους πηγαίνοντας στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχουμε λόγο να διαμαρτυρόμαστε!!!

Αναγνώστης