Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η αλαζονεία της αυτοδυναμίας κι ο αυταρχισμός του προέδρου!


Απρόσμενη, ανεξήγητη και προσβλητική υπήρξε η συμπεριφορά του κ. Σίμωση τόσο στους δημοσιογράφους όσο και στα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κατά τη διαδικασία ενημέρωσης για τα "πυρόπληκτα δάνεια".
 

Τα παραπάνω σημειώνει ο επιμελητηριακός σύμβουλος Σπύρος Κουτσαύτης με το συνδυασμό «νέο Επιμελητήριο» σε ανακοίνωσή του καθώς ήταν από εκείνους που πήγαν να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη για τα πυρόπληκτα και ο Πρόεδρος δεν σεβάστηκε συμπεριφερόμενος με προσβλητικό και υποτιμητικό τρόπο σε εκλεγμένα μέλη του Ε.Β.Ε.Ε λες και επρόκειτο για το προσωπικό του μαγαζί…

Ο κ. Κουτσαύτης αναφέρει επίσης ότι:

«Ο κ. Σίμωσης επιδεικνύοντας ένα μυστικισμό άνευ προηγουμένου και συμπεριφερόμενος με περισσή αυταρχικότητα, αυτοκολακεύτηκε μαζί με τους συμβούλους του όταν μόνοι τους διεκδίκησαν την εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου, σε μια ανοιχτή σύσκεψη, που ο ίδιος είχε προσκαλέσει τόσο τα ΜΜΕ όσο και τα Μέλη της Διοίκησης.
Αφού πρώτα ο πρόεδρος αυτοακυρώθηκε ως προς την πρόσκληση,  στη συνέχεια επιφύλαξε για τον εαυτό του το ρόλο του "μοναδικού και αναντικατάστατου" εκπρόσωπου του ΕΒΕ.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, κ. Λιονάκης περιγράφει με πλήρη σαφήνεια τα όσα διαδραματίστηκαν καθώς και τη θέση της παράταξης, σε σχετικό δελτίο τύπου, τα οποία και συνυπογράφω ανεπιφύλακτα.

Δεν μπορούσα όμως να μην προσθέσω και τη δική μου διαμαρτυρία στην απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Σίμωση, η οποία όχι μόνο δεν τον τιμά αλλά επιβεβαιώνει και τις φήμες που τον ακολουθούν!
Δυστυχώς ο κ. Σίμωσης επαληθεύει στο ακέραιο τη γνωστή ρήση: " Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα", όταν πολύ πρόσφατα μιλούσε για συνεργασίες και συλλογικότητες στη λειτουργία του νέου Δ.Σ.

Αν ισχύει ότι :"η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται", τότε δυστυχώς το μέλλον μοιάζει ζοφερό!!!»

Με εκτίμηση

Σπύρος Κουτσαύτης