Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τι άλλο θα ακούσουμε;


Αν μη τι άλλο υπάρχει σίγουρα κάτι για το οποίο μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ως Έλληνες και αυτό είναι  η «γονιδιακή» ροπή μας προς το εμπόριο και τις … θανατηφόρες ατάκες.
Άλλη μια προσέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος ο οποίος ανέφερε «Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα».


Η «αξιοποίηση» των αρχαιολογικών χώρων από ιδιώτες επανήλθε στο προσκήνιο ξαφνικά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με τον κ. Γιακουμάτο να υπερθεματίζει  «Είναι προτιμότερο αντί να είναι η Ακρόπολη κλειστή από απεργίες να ενοικιασθεί σε ιδιώτες. Βεβαίως υπό την εποπτεία του κράτους.
 Έτσι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα το κράτος, θα αυξηθεί ο τουρισμός και η Ακρόπολη θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Δεν κατάλαβα;
 Εάν την ενοικιάσουμε την Ακρόπολη, θα φύγει από τη θέση της; Οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς που ενοικιάζουν τις Βερσαλλίες;»
Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα…

Αναρτήθηκε από: paraskinio.gr

Υ.Γ. ¨Έτσι βρήκαν την ευκαιρία και οι Γερμανοί να μας πάρουν στο «ψιλό» και να γράφουν στις εφημερίδες τους πως όταν αυτοί  έλεγαν να αξιοποιήσουμε τη δημόσια περιουσία μας ξεσηκωνόμασταν και τους κατηγορούσαμε!!!