Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τους κάλεσε για γνωριστούν καλύτερα!!!

Με το δικό του τρόπο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κ Φρουδαράκης σύμβουλος με την παράταξη του κ. Σίμωση σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου στη σύσκεψη για τα πυρόπληκτα…Διαβάστε την άποψή του που έστειλε ως σχόλιο στο eviaportal.


Φρουδαράκης : Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το θέμα των πυρόπληκτων δανείων είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το νομό μας. Αν δε βρεθεί λύση ΑΜΕΣΑ , θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον επιχειρηματικό κόσμο . Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλο και περισσότεροι συμμερίζονται τη προσπάθεια του προέδρου κ. Π. Σιμωση, και επιθυμούν να συμβάλουν στην αποτελεσματική επίλυση των πυρόπληκτων δανείων . Προς διευκρίνηση μόνο, να αναφέρω ότι η συνάντηση αφορούσε στη ΠΡΩΤΗ μετεκλογική γνωριμία των 6 προέδρων των πυρόπληκτων επιμελητηρίων. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση στο δελτίο τύπου για όλους. Παρόλα αυτά επειδή το θέμα αφορά όλους μας, συμμερίζομαι το ενδιαφέρον και ελπίζω να ακούσω προτάσεις μέσα στο Επιμελητήριο, που θα βοηθήσουν αποτελεσματικά στην επίλυση του θέματος, αποκτώντας οι πυρόπληκτοι νομοί μια μακράν παράταση των δανείων, μέχρι να ξεκινήσει και πάλι ο κάθε επιχειρηματίας να κοιτάζει αισιόδοξα το μέλλον!!!!

Σημείωση:Μάλλον ο κ. Φρουδαράκης δεν διάβασε καλά την πρόσκληση του κ. Σίμωση όπου έλεγε σύσκεψη για τα πυρόπληκτα και όχι γνωριμία των προέδρων ή τσάι ανταλλαγής συνταγών!!! Το θέμα των πυρόπληκτων δανείων αποτελούσε και αποτελεί στόχο και της παράταξης του κυρίου Λιονάκη , περιλαμβάνονταν και στο προεκλογικό του πρόγραμμα και βεβαίως τα πυρόπληκτα δάνεια επιτεύχθηκαν και με τις προσπάθειες και του ιδίου ως μέλους της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων της Εύβοιας και της χώρας... 
Ας αφήσουν λοιπόν τα μετεκλογικής γνωριμίας και αν ήθελαν να γνωριστούν καλύτερα τους υπόλοιπους τί τους κάλεσαν; Επίσης στη συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείων όπου εξελέγη ο κ Φρουδαράκης και ήταν παρών γιατί δεν διευκρινίστηκε από τον κ. Σίμωση (ότι ήταν "κλειστή συνάντηση")αλλά είπε "είναι ανοιχτή¨ και έκανε και τον έκπληκτο που δεν είχαν σταλεί ακόμη οι προσκλήσεις.... 
Αλλά ο . Φρουδαράκης δεν το άκουσε... ¨ήταν Ενθουσιασμένος από την εκλογή του!!!!

Υ.Γ. Οι σύμβουλοι του κ Λιονάκη ευχαριστούν τον κ. Φρουδαράκη που συμμερίζεται το ενδιαφέρον και εκείνων για τα πυρόπληκτα δάνεια και δεν παραδέχεται δημοσίως -όπως ο πρόεδρός του- ότι το θέμα είναι αποκλειστικά δικό τους και "αν δεν ήταν αυτοί", "δεν θα γινόταν τίποτα" συνεπώς κακώς ανακατεύονται όλοι οι υπόλοιποι…Την επόμενη φορά που θα κάνετε πάρτυ γνωριμίας μην απευθύνετε ανοικτή πρόσκληση…ο Κόσμος έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει… εκτός αν αφήσετε και τους άλλους…να γνωριστείτε όλοι μαζί καλύτερα!