Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το κοπή τη πίτα…


Όλοι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Λούση….
Ο κοσμάκης υποφέρει… 
Στη ΔΟΥ Χαλκίδας κάνουν ουρές για να καταθέσουν πινακίδες επειδή δε μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, λογαριασμοί ΔΕΗ απλήρωτοι, ασφαλιστικές εισφορές το ίδιο, η ανεργία αυξάνεται, ο μισθωτός παίρνει αντί για μισθό χαρτζιλίκι αλλά …


ο Κώστας Μαρκόπουλος και το πολιτικό του γραφείο ετοιμάζονται να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και τα κινητά έχουν πάρει φωτιά από τα sms που δέχονται σωρηδόν…. 
Κάποιοι εξακολουθούν να ζουν μέσα σε μια γυάλα απομονωμένοι από την αδυσώπητη πραγματικότητα…
 Πληροφορούμαστε επίσης μέσω διαδικτύου ότι συνεργάτης του πρώην υπουργού εκφράζει με δηλώσεις του τη βεβαιότητα πως η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση ο Κ. Μαρκόπουλος υπουργός και ο ίδιος θα επιστρέψει στη θέση του ως διευθυντής του υπουργικού γραφείου….
 Ράβουν υπουργικά και διευθυντικά κουστούμια την ώρα που οι πολίτες έχουν φθάσει στα όρια της πείνας. Θεωρούν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στη χώρα και θα επιστρέψουν στις θέσεις τους να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους..
Η δικαιολογία είναι έτοιμη και ξεχειλίζει από θράσος… 
Εμείς δεν ψηφίσαμε το μνημόνιο… 
Λες και η έλευση της τρόϊκας στη χώρα η υπογραφή των μνημονίων και η απώλεια της αξιοπρέπειάς μας ως πολίτες και ως έθνος είναι προϊόν παρθενογένεσης και αποδίδεται σε μια κυβέρνηση και ένα πρωθυπουργό….
Όλοι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Λούση να δείξουμε ότι η υπουργάρα έχει πολύ κόσμο που τον υποστηρίζουν…. 
Πάμε όλοι να δείξουμε ότι ο Κώστας είναι δύναμη και ότι το δικαιούται το υπουργείο…. 
Πάμε να πλημμυρήσουμε το ξενοδοχείο και να γεμίσουμε έως και τις εξωτερικές σκάλες.
 Να αναγκαστεί το πολιτικό γραφείο του κώστα να βάλει γιγαντοοθόνες στους εξωτερικούς χώρους και να διατρανώσουμε τη στήριξή μας σε αυτό το τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο του τόπου που το πέρασμά του από το υπουργείο άφησε στην Εύβοια σωρεία έργων που θα τα καμαρώνουν οι επόμενες γενιές….
 Να μη λείψει κανείς.. 
Ο Κώστας σας χρειάζεται για να αποδείξει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ότι έχει λαό που τον στηρίζει φανατικά!