Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τα είχαν προβλέψει ακριβώς!!!!


Αυτά τα ονόματα είχαν δημοσιοποιήσει στις 2 Απριλίου ο Νίκος Αγγελής και η Κατερίνα Κανάκη στην εκπομπή τους στο  Star fm 99 όταν όλοι ψάχνονταν για το ποιο θα είναι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και ανέφεραν ονόματα όπως ο Μπαζώτης και ο Φωτάκης!!!!

Εμείς το αναδημοσιεύσαμε και έτσι κάναμε πρώτοι στο διαδίκτυο την αποκάλυψη των ονομάτων

 

Τι γράφαμε από τις 2 Απριλίου!!!!

«Έτοιμο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας



Με πολλές εκπλήξεις αναμένεται να παρουσιαστούν τα οκτώ ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια..
 ¨Όπως αποκάλυψαν σήμερα στην εκπομπή τους η Κατερίνα Κανάκη και ο Νίκος Αγγελής, πολλά από τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί δεν πρόκειται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες να είναι στο ψηφοδέλτιο είτε για λόγους προσωπικούς τους (οικογενειακούς ή υγείας) είτε γιατί κρίθηκε ότι πρέπει να συμμετέχουν νέα άτομα άφθαρτα σε σχέση με την πολιτική ….

Το ευβοϊκό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά που αποτελείται από προσωπικούς του φίλους έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα σειρά επαφών και συναντήσεων για να καταλήξει στην τελική του πρόταση… 
Της ομάδας εργασίας ηγείται ο γνωστός επιχειρηματίας και προσωπικός φίλος του προέδρου  ενώ συμμετέχουν γνωστά ακόμα πρόσωπα τα οποία κάνουν συνεχείς συσκέψεις….

Τα οκτώ ονόματα που θα είναι στο ψηφοδέλτιο είναι:
-Κεδίκογλου Σίμος, δημοσιογράφος βουλευτής Εύβοιας
-Γκάβαλης Σταμάτης Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς
-Λιάσκος Αναστάσιος, πρώην υφυπουργός τουρισμού
-Παπαγρηγορίου Ιωάννης, πολιτικός επιστήμων
-Ξαρχάς Κώστας ιατρός καθηγητής Πανεπιστημίου (στη θέση Μαρκόπουλου)
- Λαΐου Σίσυ, Μηχανικός
-Παπά Ευαγγελία, εφοριακός
- Και μια ακόμα γυναίκα το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε και αναμένεται ως η μεγάλη έκπληξη του ψηφοδελτίου»