Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τα ίδια και τα ίδια


Ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας των απανταχού υποψηφίων στις εθνικές εκλογές και άρχισαν πάλι και οι μ@λ@κίες του τύπου, ο Τάδε «οργώνει» το νομό και ο δείνα γίνεται αποδεκτός από τους πολίτες με ενθουσιασμό…. 



Μόνο τα χέρια δεν φιλάει ο κόσμος στους υποψήφιους ενώ τρέχουν ομοθυμαδόν να ακούσουν τις ομιλίες τους λες και δε έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν…. 

Βεβαίως αυτοί στους οποίους οι υποψήφιοι, απευθύνονται για να τους «προωθήσουν» είναι συνήθως άτομα είτε με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης είτε «περνάνε» τους πολίτες για ζώα… 

Ανοίγουν το μπλοκάκι με τις φράσεις κλισέ και όποιον πάρει ο χάρος….

 Πως γράφουν σε περίπτωση πυρκαγιών;....

 « Η πύρινη Λαίλαπα κατέκαψε τα πάντα» ή σε περίπτωση ληστείας με δίκυκλο «διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού» και η «Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό».

 Το ζήτημα είναι ότι ο κόσμος τους έχει πάρει πλέον χαμπάρι…. 

Δεν είναι κακό να προωθείς κάποιον προβάλλοντας τον (δουλειά είναι σαν όλες τις άλλες) το θέμα είναι στην κάθε δουλειά να μην προσβάλεις τη νοημοσύνη του αναγνώστη…. 

Αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που πάνε σε υποψήφιους και ζητάνε από τρεις μέχρι πέντε χιλιάδες ευρώ για μια καταχώρηση που θα την διαβάσουν εκατό άτομα;
Αναγνώστης

Υ.Γ. Θα έχει μεγάλη πλάκα όταν ανοίξει η κάλπη να δούνε αυτοί που εμπιστεύτηκαν την προβολή τους σε αλμπάνηδες πόσα κουκιά θα έχουν μαζέψει….