Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ακούν Μαρκόπουλο και βγάζουν σπυριά


Αναγνώστης μας έστειλε ένα δημοσίευμα μπλοκ που διαχειρίζονται εργαζόμενοι του ΕΟΤ και αναφέρονται στο βουλευτή Εύβοιας Κώστα Μαρκόπουλο με διόλου κολακευτικά σχόλια για τη θητεία του στο υπουργείο…
Οι άνθρωποι ακούνε Μαρκόπουλο και βγάζουν σπυριά για τον πολιτικό που αυτοπροσδιορίζεται ως τιμωρός του κατεστημένου και των νενέκων οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα εδώ που βρίσκεται σήμερα… 


Αξίζει όμως να δούμε πως βλέπουν και αυτοί που έζησαν από κοντά το βίο και την πολιτεία Μαρκόπουλου στο Υπουργείο!!!!

Σημειώνεται λοιπόν μεταξύ άλλων σε αυτό το δημοσίευμα του tourismlobby.blogspot.com:


…."Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή, οι ιθύνοντες νόες στη Ν.Δ. αποφάσισαν να κάνουν τον Κ. Μαρκόπουλο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης. 
Ο οποίος,πέραν του ότι πολέμησε τον συνάδελφό του (εννοεί τον κ. Λιάσκο) εντός του κόμματος και στην Εύβοια όσο κανέναν  άλλον, ανερυθρίαστα και απροκάλυπτα, γέμισε τον τόπο... Εύβοια!
Ποιος Νικητιάδης; 
Επί θητείας Μαρκόπουλου, το υπουργείο γέμισε εξοπλισμό και προμηθευτές από εταιρείες εντός και στα πέριξ της Χαλκίδας - μέχρι και οι... μετακομίσεις των υπηρεσιών του υπουργείου- ενώ στον ΕΟΤ, έμαθαν για Πολιτιστικούς και Εξωραϊστικούς Συλλόγους χωριών της Εύβοιας που δεν είχαν ξανακούσει ποτέ τους! 
Δεν είχαν ξανακούσει και τα ποσά για τα οποία έπεφταν, άνωθεν, εντολές για επιχορηγήσεις τους...
Τελικά, έτσι όπως τα φέρνει η ζωή -η πολιτική ειδικά- ο μεν Τάσος Λιάσκος επιστρέφει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., πολιτικώς και κομματικώς "αναβαπτισμένος", διεκδικώντας έδρα στην Εύβοια, ο δε Κ. Μαρκόπουλος, διαγραφείς, μέσω των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αυτά, για να θυμόμαστε ή να μαθαίνουμε και τα ιστορικά των προσώπων που σε λίγες μέρες διεκδικούν την ψήφο μας"...

Αναγνώστης