Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ ο κόσμος καίγεται…

τα περάσαμε όμορφα...
και σε αυτή την ημερίδα

Εδώ ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν…. 
Οι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν χαρτζιλίκι για τσιγάρα αντί για μισθό, οι συνταξιούχοι κάνουν δέκα υπολογισμούς την ημέρα πριν αγοράσουν ένα γιαούρτι, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στέκονται κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης, οι έμποροι και οι επαγγελματίες αφήνουν απλήρωτα το Τ.Ε.Β.Ε. και τους λογαριασμούς τους κινδυνεύοντας να βάλουν λουκέτο…. 
Και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας...


 το έχουν «ρίξει» στις ημερίδες πότε για την Ανάπτυξη(όχι δεν είναι ειρωνεία) πότε για το καλάθι της Περιφέρειας(της νοικοκυράς είναι εντελώς άδειο)….
 Και δεν έφτανε μόνο αυτό μας βομβαρδίζουν και με δελτία τύπου του στυλ «μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα της Περιφέρειας για τον τουρισμό»- Χέσ***κε η φοράδα στο αλώνι…
 Δεν βαριέστε… ο Περιφερειάρχης νομίζει ότι επειδή τον λιβανίζουν ένας Λαμιώτης δημοσιογράφος και ένα κακέκτυπο του Κακαουνάκη θα την ξαναπατήσουν οι Ευβοείς ψηφοφόροι στις επόμενες εκλογές!!!

Υ.Γ. όταν δεν είναι δυνατόν να παρθούν ουσιαστικές πρωτοβουλίες ανάπτυξης για τους πολίτες καλύτερη τακτική των δελτίων τύπου είναι η σιωπή… όλα τα υπόλοιπα μπορεί να εκληφθούν ως ειρωνεία!