Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Θα πρέπει να περιμένουν!


Είναι δικαίωμα του καθενός να προχωρά αναθεωρώντας –όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κος Μπίστης ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει το κόμμα που τον έκανε υπουργό και να στηρίξει τη ΔΗ.ΜΑΡ. Επειδή όμως τα ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς ανεβαίνουν εντυπωσιακά και του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ συρρικνώνονται θα μπορούσε κανείς κακοπροαίρετα να δει καχύποπτα αυτή την ξαφνική επίθεση φιλίας στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη…


 Έτσι ο κος Μπίστης ξεκαθαρίζει ότι προσχωρεί μεν στη ΔΗ.ΜΑΡ όμως δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές… 
Αυτή είναι μια καλή λύση και προτείνεται προς άπαντες τοπικούς μετανοημένους σοσιαλιστές…
Εάν πραγματικά πιστεύουν στις ιδέες της Δημοκρατικής Αριστεράς αρκεί η στράτευσή τους… 
Η συμμετοχή τους σε βουλευτικό ψηφοδέλτιο θα δημιουργούσε αντίθετα αποτελέσματα και θα ήταν βούτυρο στο ψωμί κάθε κακοπροαίρετου που θα ισχυριζόταν ότι η προσπάθεια της ΔΗ.ΜΑΡ πλαισιώνεται από ιδιοτέλεια και πολιτικό οπορτουνισμό!
Υπάρχουν ικανότατα στελέχη όπως ο Αλέξανδρος Παύλοβιτς, η Ελένη Αλατά, η Κατερίνα και ο Χρήστος Χατόλας και πολλοί  άλλοι οι οποίοι μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τους Ευβοείς στο κοινοβούλιο….

Υ.Γ. Όχι ότι οι προσχωρήσαντες από το ΠΑΣΟΚ δε μπορούν, απλώς αυτοί θα πρέπει να περάσουν το στάδιο του δόκιμου μέλους για να αποδείξουν και εμπράκτως ότι δεν αγάπησαν την Δημοκρατική Αριστερά για τη δημοσκοπική της προίκα!