Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή προς Χαλκιδείς


Επιστολή προς τους συμπολίτες του αποστέλλει ο Συνδικαλιστής Δημήτρης Γεωργακόπουλος καλώντας τους να υποδεχθούν στη Χαλκίδα τον Αλέξη Τσίπρα  όχι ως πρόεδρο του Σύριζα αλλά ως ηγέτη μιας νέας δύναμης ανατροπής και εξουσίας..



Κατά πρώτον χαιρετίζουμε το γεγονός ότι ένα συνδικαλιστικό στέλεχος του μεγέθους του κυρίου Γεωργακόπουλου καταδέχεται να απευθύνει το λόγο στους απλούς πολίτες ενθυμούμενοι διαπληκτισμό που είχε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου με αντίθετο ιδεολογικά συμπολίτη του στον οποίο είχε πει με στόμφο « κακώς καταδέχθηκα να μιλήσω με εσένα γιατί εγώ είμαι πολιτικό στέλεχος»

Εν συνεχεία προτείνουμε σε ομάδες πολιτών να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Κυρίου Γεωργακόπουλου ο οποίος γιουχάρει δημοσίως πολιτικώς διαφωνούντες με εκείνον…. 
Ας συγκεντρωθούν λοιπόν ομάδες πολιτών που πρόσκεινται στο Κ.Κ.Ε. και να «κράξουν» τον κύριο Τσίπρα για την αδυναμία κοινής έκφρασης της Αριστεράς. 
Ας συγκεντρωθούν Πασόκοι διαμαρτυρόμενοι για τις αντισυγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που οργανώνει κάθε τρεις και λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και αγανακτισμένοι του ΛΑΟΣ και να διαμαρτυρηθούν κατά των προπηλακισμών  εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη..

Ίσως έτσι πάρει κάποια μαθήματα Δημοκρατίας το μεγάλο αυτό πολιτικό κεφάλαιο του τόπου που συντάσσει και επιστολές προς Χαλκιδείς