Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Το δέκα το καλό

Ντέπη Σεπετή

Δώδεκα έδρες «δίνει» το εμπορικό τμήμα του Επιμελητηρίου Εύβοιας στα τριανταένα μέλη της διοίκησής του και οι τρεις συνδυασμοί θα αντιπαραθέσουν τα πιο δυνατά τους όπλα… 
Μπορεί ο συνδυασμός Κούτα να διαθέτει τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Χαλκίδας Βασίλη Αρμόνη και ο συνδυασμός του Σίμωση την πρόεδρο της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Βούλα Αγιοστρατίτη αλλά το «δέκα το καλό» στο συνδυασμό Λιονάκη είναι η Δέσποινα Σεπετή…


Στο εμπορικό λοιπόν αναμένονται δυνατές κόντρες αν και στην κατανομή των υποψηφίων ο Γιάννης Λιονάκης έχει κάνει την καλύτερη δουλειά καθώς στους 73 υποψηφίους του Παναγιώτη Σίμωση μόνο οι 12 είναι από τη Χαλκίδα ενώ στους 38 του εμπορικού τμήματος του Λιονάκη οι 24 είναι Χαλκιδέοι..
Να σημειωθεί ότι στη Χαλκίδα βρίσκονται οι μισοί από τους συνολικά 2600 ψηφοφόρους του εμπορικού τμήματος.. 
Ο απερχόμενος πρόεδρος προτίμησε να βάλει δέκα και δεκαπέντε υποψήφιους σε πόλεις που υπάρχουν από 150 μέχρι διακόσιοι έμποροι..
Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στο τμήμα μεταποίησης της Χαλκίδας όπου υπάρχουν περί τις 500 επιχειρήσεις ο κ. Σίμωσης έβαλε 2 υποψήφιους ενώ ο κ Λιονάκης 14!

Υ.Γ. Είναι φανερό ότι ο απερχόμενος πρόεδρος έδωσε έμφαση στην ποσότητα και όχι στην γεωγραφική κατανομή!