Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

top-ικές ιστορίες

Λαθρόβια έντυπα αλλά και λαθρόβιοι και παρασιτικοί άνθρωποι συχνά-πυκνά έκαναν την εμφάνισή τους στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας .
Κοινή συνιστάμενη και κατάληξη όλων αυτών ήταν η χωματερή της ιστορίας και η αποστροφή της κοινής γνώμης.
Ανθρωπάρια του συρμού, με ελαστική τη συνείδηση και κυρίως χωρίς ντροπή και φιλότιμο, στηριζόμενοι πάνω σε άλλες βρώμικες κρυπτοϋπόγειες προσωπικότητες που λαθροβιούν μεταξύ των ορίων της νομιμότητας αλλά βουτηγμένοι μέχρι τα μπούνια στη λαμογιά, τη ρεμούλα αλλά και της γυαλιστερής γραβάτας, εμφανίζονται είτε ως «δημοσιογράφοι» είτε ως «εκδότες» είτε και ως «μπλόγκερ» στοχεύοντας με «γκράδες» του 21’ υπολήψεις, θεσμούς και αληθινές προσωπικότητες του τόπου μας.
Τελευταία τέτοια φαινόμενα έκαναν την «παρουσία» τους στην τοπική μας κοινωνία.
Και φυσικά κανένας δεν θα ασχολούνταν μαζί τους εάν δεν συνέβαινε μερικοί από τους υποστηρικτές τους να έχουν σχέση με πολιτικά γραφεία και συγκεκριμένους πολιτικούς παράγοντες . 

Όσο και να αρνούνται τα πολιτικά αυτά πρόσωπα, τη «στενή» και για μερικούς «τρίτου τύπου» επαφή τους, με τα εν λόγω φαινόμενα υπάρχουν κάποιοι που το επιβεβαιώνουν.
Είτε ο «κουμπάρος» είτε ο «διευθυντής» είτε ο «φίλος» του «φίλου», τροφοδοτούν με κάθε ανοησία, την ψυχο-ανωμαλιακή προδιάθεση του λαθρόβιου «δημοσιογράφου»!!!
Και όχι μόνο τη τροφοδοτούν αλλά και κάποιες φορές τα γράφουν οι ίδιοι!!!
Επειδή όμως πολλών η υπομονή εξαντλήθηκε από την έστω και περιθωριακή αυτή συμπεριφορά φέρονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν κατ’ ευθείαν απέναντι στα «αφεντικά» με τον γνωστό νόμιμο τρόπο.
Σύντομα θα πούμε περισσότερα και για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτές τις δυσώδεις και γλοιώδεις, Topικές ιστορίες.